REKO ylläpitäjille

Haluatko perustaa REKO-renkaan omalle alueellesi? Miten lähteä liikkeelle?
Tutustu esitteeseen, s. 4.

Miten perustan REKO-ryhmän Facebookiin?

Facebook-ryhmällä on ylläpitäjä, joka perustaa ryhmän ja joka hyväksyy ryhmään liittyvät tuottajat ja kuluttajat.

Ylläpitäjiä olisi hyvä olla useampia kuin yksi (suositus 3 henkilöä, jotka voivat olla sekä kuluttajia että tuottajia).

REKO-renkaan voi perustaa kuka tahansa. Renkaan nimessä on hyvä olla mukana REKO. Ryhmän kuvauksessa kerrotaan toiminnan periaatteista.

REKOn perusperiaatteet ovat

Ylläpitäjä saa päättää paikallisesti, millä muilla kriteereillä tuottajat hyväksytään REKO-renkaaseen mukaan. REKO-renkaiden tuottajille liittyvistä linjauksia on kerätty yhteen REKO-tuottajille kohtaan.

REKO-toimijan ohje

REKO-ohjeeseen on kerätty lainsäädännöstä tulevia asioita, jotka pitää ottaa huomioon, kun myy tuotteita REKO-ringin kautta.
Tutustu REKO-ohjeeseen

Facebookissa on

REKO Lähiruokarengas -ryhmä, jossa on listattu mm. kaikki REKO-renkaat ja siellä on mahdollista keskustella renkaisiin liittyvistä asioista.

REKO-perhe on renkaiden ylläpitäjille. Ryhmässä keskustellaan lähiruokarenkaiden toimintaan liittyvistä asioista sekä vaihdetaan kuulumisia. Mikäli mielit mukaan ryhmään, lähetä ryhmän ylläpitäjälle viesti, jossa kerrot minkä renkaan ylläpitäjä olet.

REKO Tuottajat & Ylläpitäjät on kohtauspaikka tuottajille ja ylläpitäjille. Sieltä voi hakea tuottajia ja sinne voi ilmoittautua tuottajaksi.

 


^
Tämä sivusto käyttää evästeitä sekä muita tekniikoita navigoinnin apuna sekä tilastointiin. Käyttämällä ja klikkaamalla OK hyväksyt tämän.
Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.

This site uses cookies and other tracking technologies to assist with navigation and to analyse your use of our services. By clicking OK you consent to this.