Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Turun yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea, 20014 Turun yliopisto

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Heidi Valtari, Turun yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea, 20014 Turun yliopisto, puh. (02) 333 6416, sp. heidi.valtari@utu.fi

Rekisterin nimi
Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikealan yritysten hakupalvelu.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietojen käyttötarkoituksena kerätä ja välittää tietoa elintarvikealan yrityksistä. Tavoitteena on että yritykset saavat lisää asiakkaita kun yritysten yhteystiedot löytyvät kootusti yhdestä www-osoitteesta. Henkilö- ja yritystietoja keräävät maakunnallisesti sovitut vastuuhenkilöt.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavia tietoja: yrityksen nimi, yhteyshenkilön etu- ja sukunimi, osoite, postitoimipaikka, puhelin, matkapuhelin, sähköposti, kotisivu, sijaintimaakunta, -seutukunta, -kunta, mahdolliset kunnia/erityismaininnat, mahdollisia lisätietoja ja yrityksen toimialan tuoteryhmällä kuvattuna sekä tarkennettuna.

Säännönmukaiset tietolähteet
Maakunnalliset vastuuhenkilöt keräävät tiedot rekisteriin yrityksiltä joko kirjallisesti tai suullisesti kysyen. Yritykseltä kysytään haluaako se tietonsa sivustolle ja mikäli ei halua tietoja ei sinne laiteta. Myös jälkeenpäin yritys voi milloin tahansa poistaa tietonsa ottamalla yhteyttä ylläpitäjään tai maakunnalliseen vastuuhenkilöön.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterissä olevia henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille, mutta tiedot ovat avoimesti kehen tahansa nähtävissä.

Rekisterin suojauksen periaatteet
A. Manuaalinen aineisto
Rekisteritiedot säilytetään lukitussa tilassa.
B. ATK:lle talletetut tiedot
Vain määrätyillä henkilöillä on pääsy tietoihin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen
Jokaisella sivustolla mukanaolevalla yrityksellä ja henkilöllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Parhaiten tarkistaminen on mahdollista ottamalla yhteytä alueelliseen yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot löytyvät etusivun valikosta yhteystiedot. Tarkastuspyynnön voi myös tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä rekisteriyhteyshenkilölle postiosoitteeseen Turun yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea, 20014 TURUN YLIOPISTO tai henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä rekisteriyhteyshenkilöön käyntiosoitteessa Turun yliopisto Brahea-keskus, Joukahaisenkatu 3 B.

Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen
Parhaiten korjaaminen on mahdollista ottamalla yhteytä alueelliseen yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot löytyvät etusivun valikosta yhteystiedot. Korjauspyynnön voi tehdä ottamalla yhteyttä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä rekisteriyhteyshenkilölle postiosoitteeseen Turun yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea, 20014 TURUN YLIOPISTO tai henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä rekisteriyhteyshenkilöön käyntiosoitteessa Turun yliopisto Brahea-keskus, Joukahaisenkatu 3 B.

 


^
Tämä sivusto käyttää evästeitä sekä muita tekniikoita navigoinnin apuna sekä tilastointiin. Käyttämällä ja klikkaamalla OK hyväksyt tämän.
Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.

This site uses cookies and other tracking technologies to assist with navigation and to analyse your use of our services. By clicking OK you consent to this.